sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Dieta mea - Ziua 6

No, când o să vedeți meniul de azi, veți zice că am înnebunit. Ei da, voi mânca sarmale.
Și încă liniștită, cu conștiința împăcată.
Sarmalele, făcute cu rețeta mamei mele, sunt foarte ușoare și sănătoase.
Secretul? În primul rând pun carne în amestec de porc și vită,  nu prea grasă. Mai adaug foarte puțin orez, cam 3 linguri la 1 Kg de carne, 1 morcov mic și ceapă. Varză desigur.și atât. Nu pun slană sau kaizer.
Aceeași rețetă și pentru ardei sau dovlecei umpluți.



Am făcut și o salată de ridichi negre cu țelină rasă, ulei de măsline, lămâie și nuci. Delicioasă.













Meniul de azi (1860 calorii)

Dimineața 7:30
Cafea, o ceașcă 200 ml
Conserve peste - Somon roz afumat
Salata de ridichi negre și țelină cu nuci, lămâie si ulei 1/2
Cașcaval light
Gustare 10:30
Iaurt 0% 140g
Pară - 1 medie - 180 g
Prânz 13:30
Supă de vită
Sarmale - 4 mici
Vin rosu 200 ml
Gustare 16:30
Kefir  1.5 % 200 g
Cina 19:30
Ardei umpluți - 1 ardei
Alune, unt de arahide - 1 lingura
Apă minerală
Dupa ora 20
Lapte sub 2% , 200 ml


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu