Și încă liniștită, cu conștiința împăcată.
Sarmalele, făcute cu rețeta mamei mele, sunt foarte ușoare și sănătoase.
Secretul? În primul rând pun carne în amestec de porc și vită, nu prea grasă. Mai adaug foarte puțin orez, cam 3 linguri la 1 Kg de carne, 1 morcov mic și ceapă. Varză desigur.și atât. Nu pun slană sau kaizer.
Aceeași rețetă și pentru ardei sau dovlecei umpluți.
Am făcut și o salată de ridichi negre cu țelină rasă, ulei de măsline, lămâie și nuci. Delicioasă.
Meniul de azi (1860 calorii)
Dimineața 7:30 |
Cafea, o ceașcă 200 ml |
Conserve peste - Somon roz afumat |
Salata de ridichi negre și țelină cu nuci, lămâie si ulei 1/2 |
Cașcaval light |
Gustare 10:30 |
Iaurt 0% 140g |
Pară - 1 medie - 180 g |
Prânz 13:30 |
Supă de vită |
Sarmale - 4 mici |
Vin rosu 200 ml |
Gustare 16:30 |
Kefir 1.5 % 200 g |
Cina 19:30 |
Ardei umpluți - 1 ardei Alune, unt de arahide - 1 lingura Apă minerală |
Dupa ora 20 |
Lapte sub 2% , 200 ml |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu